جستجو برای:
  • خانه
  • دوره ها
  • مقالات
  • آکادمی TV
  • قیمت رمز ارز ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
 
آکادمی مالی و انگیزشی دکتر هاشمی
  • خانه
  • دوره ها
  • مقالات
  • آکادمی TV
  • قیمت رمز ارز ها
  • درباره ما
  • تماس با ما
0
ورود / عضویت

بررسی نکات ریز سایر رمزارزهای مطرح

1401/06/22
ارسال شده توسط پشتیبانی
مقالات سایت
166 بازدید
  • چین لینک ؛

چین لینک یک شبکه غیرمتمرکز است که اطلاعات را از طریق اوراکل (اوراکل اساسا یک منبع داده است که به عنوان یک پل ارتباطی بین قرارداد‌های هوشمند و دیگر منابع خارجی مورد استفاده قرار می گیرد.) از منابع خارج از بلاک چین آن جمع‌آوری کرده و برای قراردادهای هوشمند درون بلاک چین آماده می‌کند.

فرض کنید یک قرار داد هوشمند بیمه بین شما بعنوان صاحب ماشین و شرکت بیمه بر بستر بلاک چین منعقد شده. حال تصادفی رخ داده و قرارست از این قرارداد هوشمند استفاده شود. اینکه تصادف رخ داده و در قدم بعدی تخمین میزان خسارت وارده  (دیتا در محیط بیرون از بلاک چین ) ، یافته هایی هستند که از طریق اوراکلی چون چین لینک به بلاک چین وارد می شوند.

به تاریخ و قیمتها توجه کنید….

 

 

 

  • زی کش؛

ارز دیجیتال زی کش نوعی رمزارز محرمانه است (جزو ارزهای محرمانه تلقی می شود) / هر چه قوانین احراز هویتی محکمتر اجرا شود ، بازار این ارزها گرم تر خواهد بود.

نکته : کوین حریم خصوصی در حقیقت نوعی رمزارز با بلاک چین خاص است که اجازه‌ی ردیابی تراکنش‌ها و آدرس‌های شبکه را به سایرین نمی‌دهد و تنها شرکت‌کنندگان در هر تراکنش (فرستنده وگیرنده) از جزئیات تراکنش‌ها آگاه هستند.

تراکنش‌ ها در یک شبکه‌ی حریم خصوصی با دو هدف «ناشناس» (Anonymous) و «غیرقابل ردیابی» (Untraceable) انجام می‌شوند. این دو مفهوم با هم متفاوتند. «ناشناس بودن» یعنی هویت کاربر هیچ ارتباطی به تراکنش‌ ها و آدرس کیف پول‌های او نداشته باشد و «غیر قابل ردیابی» به این معنی است که هیچ شخص یا سازمانی نتواند از بیرون و با بررسی اطلاعات بلاک چین، تراکنش‌های مربوط به کاربرها را مشاهده و بررسی کند.

این کوینها روشهای مختلفی برای مخفی نگه داشتن اطلاعات کاربرانشان دارند؛

۱- آدرس‌های مخفی (Stealth Addresses) ؛ شبکه‌ی «مونرو» (Monero) با نماد XMR‌ از پروتکل آدرس مخفی با کلید دوگانه‌ی DKSAP (Dual-Key Stealth Address Protocol) استفاده می‌کند. این پروتکل به کاربرها یک کلید خصوصیِ مشاهده (private view key)، یک کلید خصوصی خرج کردن (private spend key) و یک آدرس گیرنده (recipient address) اختصاص می‌دهد. کاربر، ارسال تراکنش‌ها را با استفاده از کلید خصوصیِ خرج کردن انجام می‌دهد و برای مشاهده تراکنش‌های دریافتی از کلید خصوصیِ مشاهده استفاده می‌کند. با وجود اینکه آدرس دریافت به‌صورت عمومی منتشر می‌شود، دارایی‌های دریافتی به آدرس‌های جداگانه و متفاوتی روی بلاک چین ارسال می‌شوند و به این ترتیب فقط فرستنده و گیرنده‌های هر تراکنش هستند که آدرس دقیق مقصد را می‌دانند.

۲- امضاهای حلقوی» (Ring Signitures)؛ در این تکنیک  امضاهای دیجیتال چند تراکنش با هم ترکیب می‌شوند. طبیعی است که هر چه تعداد این امضاها بیشتر باشد احتمال تشخیص یک امضای بخصوص از بین آنها و ردیابی تراکنش مربوطه کمتر می‌شود.

۳- تکنیک «کوین جوین» (CoinJoin) از روش جالبی برای مخفی کردن رد تراکنش‌ها استفاده می‌کند. کوین جوین ارزهای ارسالی چندین فرستنده را در قالب یک تراکنش با هم ترکیب می‌کند و در ادامه آنها را به گیرنده‌ها ارسال می‌کند. هر گیرنده، ارز دریافتی را از یک آدرس یکتا و کاملاً جدید که تابه‌حال از آن در شبکه استفاده نشده دریافت می‌کند. به این ترتیب، ردیابی تراکنش‌ها و پیدا کردن فرستنده‌ی اصلی بسیار سخت خواهد بود.

۴- تکنیک رمزنگاری «زی کِی اسنارکس» (zk-SNARKs)‌ (کوتاه‌شده‌ی عبارت Zero-Knowledge Succinct Non-Interactive Argument of Knowledge)؛ در این تکنیک کاربر می‌تواند ثابت کند که اطلاعات خاصی را در اختیار دارد،‌ بدون اینکه مجبور باشد آن اطلاعات را فاش نماید. در حقیقت این روش در دنیای رمزارزها امکان تأیید تراکنش‌ها را بدون به اشتراک گذاشتن جزئیات آنها فراهم می‌کند. منظور از جزئیات تراکنش، همان فرستنده، گیرنده و مقدار تراکنش است. این ویژگی علاوه بر حفظ حریم خصوصی، به افزایش «مقیاس‌پذیری» (Scalability) بلاک چین نیز کمک می‌کند. پروژه‌ی «زی کش» (Zcash) با نماد ZEC‌ یک بلاک چین با کوین حریم خصوصی است که از zk-SNARKs استفاده می‌کند.

 

۵- میمبل ویمبل (MimbleWimble)

تکنیک‌هایی را که تا اینجا در موردشان صحبت کردیم، در بیشتر مواقع می‌توان روی بلاک چین‌هایی که از قبل وجود دارند،‌ پیاده‌سازی کرد؛ اما این مسئله در مورد پروتکل «میمبل ویمبل» (MimbleWimble) صدق نمی‌کند. میمبل ویمبل یک پروتکل بلاک چین کاملاً متفاوت است و بر خلاف بلاک چین‌های معمولی، در آن خبری از آدرس‌ها نیست و حتی از زبان اسکریپت نویسی نیز اجتناب می‌شود. در چنین شبکه‌ای، فقط ماهیت‌هایی مثل دیتاهای امضاشده، لیست خروجی‌ها و لیست ورودی‌ها وجود دارند. تا زمانی که تعداد ورودی‌ها با تعداد خروجی‌ها همخوانی داشته باشد، بلاک معتبر شناخته می‌شود.

میمبل ویمبل هم مثل کوین جوین می‌تواند تراکنش‌های محرمانه را تضمین کند. در حال حاضر دو پروژه‌ی معروف «گرین» (Grin) با نماد GRIN و «بیم» (Beam) با نماد BEAM با پروتکل میمبل ویمبل پیاده‌سازی شده‌اند  مدت‌هاست که توسعه‌دهنده‌های بیت کوین و لایت کوین در حال کار روی پیاده‌سازی این پروتکل در شبکه‌ی این دو ارز دیجیتال محبوب هستند.

۶- تور ؛

در تکنیک «تور» (Tor)‌ آدرس IP کاربر با استفاده از یک روش خاص به نام «Onion Routing»‌ مثل لایه‌های یک پیاز، به صورت چندین لایه‌ی مختلف رمزنگاری می‌شود.

از تکنیک Tor می‌توان در هر بلاک چین استفاده کرد و برخی بلاک چین‌ها نیز به‌صورت پیش‌فرض آن را دارند. شبکه‌های «ورج» (Verge) با نماد XVG و مونرو برای امنیت تراکنش‌ها از این تکنیک و در کنار سایر تکنیک‌ها استفاده می‌کنند.

اگر زمانی محرمانه بودن سبب حذف یک کارنسی شود ، مونرو بخاطر ماهیت کاملا محرمانه اش ، گزینه انتخابی خواهد بود چه آنکه زی کش ، دش و امثالهم کاملا محدمانه نبوده و این مشخصه بعنوان یک اپشن در نظر گرفته می شود.

  • اگر قرار بر دلیست شدن ارزهای محرمانه باشد ، قطعا اول از همه مونرو دلیست می شود چون کاملا محرمانست
  • کاردانو؛

کاردانو (Cardano) یک شبکه بلاک چینی مبتنی بر گواه اثبات سهام است. علی‌رغم اینکه این شبکه به‌دنبال حل مشکل مقیاس‌پذیری است،، اما هنوز نتوانسته به آن چیزی که به‌دنبالش بوده برسد. پشتیبانی از قراردادهای هوشمند، این شبکه را قادر می‌سازد توافقات اجرای خودکار را که نیازی به نظارت حرفه‌ای ندارند، ایجاد کند.

کاردانو واجد دو لایه مجزای  حسابداری و محاسباتیست؛ همانطور که قبلا گفتیم لایه حسابداری/ تسویه مشخص می کند که چه چیزی بنویسیم و لایه محاسباتی ، تعیین می کند که چه چیزی نوشته شود.

بازار هدف کاردانو از ابتدا آسیا و افریقا بود. نکته جالب اینکه بیشترین ضریب نفوذ کریپتو در بین کشورهای آسیایی متعلق به ژاپنست. درحالیکه آدا واجد فرصتی برای نگارش قراردادهای هوشمند فراهم می کند، لیک استفاده از پلتفرم  Haskell که یک زبان برنامه‌نویسی با درجه‌ی بالای تحمل خطا و البته مورد استفاده در پزشکی ، نظامی و هوافضاست ، سبب شده تا ورود به این وادی به راحتی و سهل الوصولی سالیدیتی و دیگر بسترها نباشد.

  • ریپل ؛

ریپل (Ripple) یک شرکت بزرگ واقع در سانفرانسیسکو آمریکاست که برای بانک‌ها و نهادهای مالی، محصولات مالی غیرمتمرکز می‌سازد. هدف ریپل این است که بتواند انتقال پول بین بانکی و بین‌المللی را سریع‌تر، ارزان‌تر و غیرمتمرکز‌تر کند که البته این هدف تا حد زیادی محقق شده است و اکنون بانک‌ها و شرکت‌های مالی بزرگی برای انجام انتقال‌های پولی خود از محصولات ریپل استفاده می‌کنند.

ریپل چند محصول گوناگون برای بانک‌ها و موسسات مالی طراحی کرده است که فقط یکی از آن‌ها با ارز دیجیتال XRP کار می‌کند. بنابراین، شما وقتی XRP می‌خرید، روی یکی از محصولات شرکت ریپل سرمایه‌گذاری کرده‌اید نه خود ریپل.

ریپل می‌خواهد یک شبکه پرداخت و ارتباطی امن و غیرمتمرکز را برای موسسات مالی سراسر جهان فراهم کند. می‌توان گفت که هدف ریپل کاملا در تضاد با بیت کوین است.

در حالی که بیت کوین با هدف تراکنش‌های همتا به همتا و حذف واسطه‌‌ها و بانک‌ها روی کار آمده است، رپیل عقیده دارد که بانک‌ها به خودی خود بد نیستند و فقط نحوه انجام کار آن‌هاست که باعث ایجاد مشکلات پرداختی و انتقال پول می‌شود.

درواقع ریپل جایگزینی برای سوییفت خواهد بود.

در حال حاضر شرکت ریپل سه محصول اصلی برای بانک‌ها و موسسات مالی دارد که عبارتند از:

ایکس کارنت (xCurrent)ایکس رپید (xRapid)ایکس ویا (xVia)

این‌ها در حال حاضر سه محصول اصلی شرکت ریپل هستند که تحت عنوان یک نام جامع به نام ریپل‌نت (RippleNet) قرار دارند.

ارز دیجیتال XRP فقط روی شبکه ایکس رپید کاربرد دارد و در دیگر محصولات این شرکت، یعنی ایکس کارنت و ایکس ویا، این ارز دیجیتال کاربرد و جایگاه چندانی ندارد. لازم به ذکر است که این روزها بیشتر شرکت‌های تحت قرارداد ریپل از محصول ایکس کارنت آن استفاده می‌کنند. بنابراین وقتی خبر همکاری ریپل با یک شرکت بزرگ منتشر می‌شود، لزوما به معنای کاربرد بیشتر XRP و احتمال افزایش قیمت آن نخواهد بود.

یکس کارنت پلتفرمی است که بانک‌ها و موسسات مالی برای انجام پرداخت‌های برون مرزی از آن استفاده می‌کنند. این محصول روی یک دفتر کل توزیع شده به اسم اینترلجر (Interledger) کار می‌کند. نکته قابل توجه این است که این دفتر کل توسط متخصصان شرکت ریپل ساخته شده است اما توسط این شرکت کنترل نمی‌شود. کنترل دفتر کل اینترلجر در دست کنسرسیوم شبکه جهانی وب (W3C) است. W۳C یک سازمان غیرانتفاعی است که استانداردهای بین‌المللی شبکه جهانی وب را تعیین و کنترل می‌کند.

هدف اصلی xCurrent ایجاد قابلیتی برای انجام پرداخت‌ها و تراکنش‌های آنی با همه ارزهاست، نه فقط ارزهای دیجیتال.

ایکس کارنت با فراهم کردن نقدینگی کافی از ارزهای گوناگون و فراهم کردن یک پیام‌رسان مالی غیرمتمرکز، به بانک‌ها این امکان را می‌دهد که بدون نگرانی با یکدیگر به تعامل مالی بپردازند. به عنوان مثال یک بانک می‌تواند با ایکس کارنت دلار ارسال کند و بانک گیرنده، معادل همان مقدار دلار را به صورت یورو دریافت کند.

ایکس رپید یک محصول برای حل مشکل نقدینگی در انجام معاملات بین بانکی است که به صورت مستقیم از ارز دیجیتال XRP استفاده می‌کند. این محصول پول فیات را به XRP تبدیل کرده و پس از انتقال، آن را به پول مورد نیاز در بانک مقصد تبدیل می‌کند. با این روش، بانک مبدأ برای ارتباط با بانک مقصد نیازی به استفاده از یک بانک واسط یا تامین کننده نقدینگی نخواهد داشت.

برای مثال اگر شرکت A در ایران از شرکت B در ژاپن مواد خام بخرد، تراکنش روی سیستم ایکس رپید به این صورت خواهد بود: ایکس رپید با ریال شرکت A اقدام به خرید XRP می‌کند و پس از انتقال XRP، آن را به ین ژاپن تبدیل می‌کند تا بدست بانک مقصد برسد. الگوریتم ایکس رپید طوری طراحی شده است که بهترین قیمت برای تبدیل ریال به XRP و XRP به ین را پیدا می‌کند. با این روش بانک ایرانی نیازی ندارد که در یک بانک کارگزار در ژاپن، ین ژاپن نگهداری کند. همچنین نیازی به یافتن یک تامین کننده نقدینگی برای تبدیل پول‌ها نخواهد بود.

ایکس ویا یک واسط کاربر است که برای استفاده آسان‌تر از ایکس کارنت و ایکس رپید طراحی شده است و امکان برقراری ارتباط بین محصولات مختلف ریپل را با روشی ساده فراهم می‌کند. این محصول در سال ۲۰۱۸ طراحی شده و هم‌اکنون در مرحله آزمایشی قرار دارد.

نکته : کمیسیون اوراق بهادار اعتقاد دارد، XRP  برخلاف بیت کوین یا اتریوم، یک اوراق بهادار است و کمیسیون باید مثل قراردادهای سرمایه‌گذاری با آن برخورد کند.

  • ایاس ؛

EOS که در فارسی آن را ایاس می‌خوانیم، یک شبکه مبتنی بر بلاک چین است که با هدف انتقال ارزش، ایجاد قراردادهای هوشمند و ساخت اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز ایجاد شد. معماری خلاقانه بلاک چین ایاس به‌گونه‌ای است که می‌توان این پلتفرم را به‌عنوان یک راهکار مقیاس‌پذیری (یعنی افزایش سرعت و کاهش هزینه) برای بلاک چین مطرح کرد. این پلتفرم در ابتدای فعالیت، به‌عنوان رقیبی قدرتمند برای اتریوم مطرح می‌شد؛ در حالی که امروزه بلاک چین‌های نوظهوری همچون پولکادات، کاردانو، سولانا، الروند، تزوس و بایننس اسمارت چین، با ادعای مقیاس‌پذیری بیشتر وارد میدان شده‌‌اند و رقبای جدی بلاک چین ایاس به شمار می‌آیند.

مطلب زیر به نقل از ارزدیجیتال بسیار جالبست ؛ فلسفه نام‌گذاری ایاس (EOS)، همیشه یکی از رازهای این شبکه بوده است. لوگوی آن هم همین‌طور! معلوم نیست لوگوی ایاس واقعاً نماد یک قطعه الماس است، یا فقط شبیه الماس به نظر می‌رسد. در هر حال، وقتی داستان شکل‌گیری پروژه ایاس و راهی را که توسعه‌دهندگان آن تا به امروز پیموده‌اند در کنار نماد الماس می‌گذاریم، خاطره یک قطعه موسیقی در ذهن تداعی می‌شود؛ قطعه‌ای با نام «بدرخش ای الماس مجنون (Shine on you crazy diamond)» اثر گروه راک انگلیسی پینک فلوید، که به یاد سید بَرِت (Syd Barrett) نابغه تکرار نشدنی و بنیان‌گذار این گروه سروده و اجرا شد. سید برت، شاعر، آهنگساز، گیتاریست، خواننده و بنیان‌گذار گروهی بود که فقط ۳ سال بعد از تأسیس، روزی اعضایش دور هم جمع شدند و او را به‌دلیل اعتیاد به LSD و رفتارهای خارج از عرف، از گروه اخراج کردند. سید برت، یک الماس بدتراش بود؛ درست مثل دن لریمر، بنیان‌گذار نابغه ایاس، که ۳ سال بعد از راه‌اندازی این پروژه، بی‌سروصدا آن را ترک کرد.

شاید تشبیه یک پروژه بلاک چینی به یک موسیقیدان، قدری عجیب باشد؛ اما اگر به جزئیات داستان دقت کنید، عناصر مشابهی را می‌بینید؛ پروژه‌ای که کار خود را بسیار پرسروصدا شروع کرد و قرار بود با میزبانی از قراردادهای هوشمند، سرعت فوق‌العاده و کارمزد صفر، در نهایت جای اتریوم را بگیرد. در جریان عرضه اولیه سکه EOS که یک سال طول کشید، ۴ میلیارد دلار سرمایه جمع شد و ایاس توانست رکورد بزرگ‌ترین پیش‌فروش تاریخ ارزهای دیجیتال را به نام خود ثبت کند. در آوریل سال ۲۰۱۸، قیمت این ارز از ۲۰ دلار هم عبور کرد و ایاس به جمع ۱۰ پروژه برتر بازار (از نظر حجم بازار) پیوست و از آنجا به بعد، سراشیبی آغاز شد.

اجماع در ایاس به روش اثبات سهام نمایندگی‌شده (DPoS) است که طی آن حق رای به تعدادی نماینده داده می شود (چیزی مثل POS لیک از آنجا که قرار نیست همه ما پول و سرمایه کلانی داشته باشیم ، هر کس بنا به دارایی محدود خود ، تعدادی سهم / رای خواهد داشت که آنرا به نماینده ای می سپرد تا به جای او و به نمایندگی از چندین نفر ، مسوولیت خود را به انجام رساند/ تعداد این valudator ها ، ۲۱ عددست). نکته جالب اینکه کار ماینرها در بیت کوین و بیکر / Bakerها در تزوس و ولیدیتورها/فورجرها در ایاس یکیست فقط با نامهای مختلف شناخته می شوند.

نکته : بین ایاس ، استیم و هایو ارتباط نزدیکی وجود دارد؛ ایاس بستریست برای دیگر پروژه ها که در سوشال مدیا بخوبی عمل می کند. از پروژه های خوب آن می توان به وویس و استیم اشاره کرد ؛ اگر تعداد تراکنشهای Dapp ها که بر سه بستر اتریوم ، ترون و ایاس انجام می گیرد را با هم‌ مقایسه کنیم ، ایاس رتبه نخست ، ترون دوم و اتریوم رتبه سوم را خواهد داشت (هر چند از نظر حجم ، اتریوم اولست و ایاس اخر)

جهت چنین قیاسهایی می توانید از سایت https://dapp.review استفاده کنید.

 

علت این بالا بودن تعداد تراکنش را در دو سه مورد می توان دانست؛

– سرعت بالا

– فی پایین

– ماهیت ایاس که در حوزه سوشال مدیا بیشترین کاربرد را دارد (در اینستا روزانه چند فعالیت انجام‌می شود!)

قطعا اگر یک سوشال مدیا بر بستر بلاک چین سوار شود ، از تمام ویژگیهای آن بهره مند خواهد شد ( غیر قابل فیلتر ، هک و … )

نمونه واقعی آن Steemit است که بر بستر Steem بنا شده…..

پلتفرم استیمیت (steemit) یک شبکه اجتماعی غیرمتمرکز و مبتنی بر بلاک چین است. این پروتکل با سیستم پاداش برای محتوا، یک انقلاب بزرگ در شبکه های اجتماعی و وبلاگ نویسی ایجاد کرده است. ارز اصلی این پلتفرم توکن Steem است. در استیمیت مردم می توانند علاوه بر ارسال پست رایگان، از رای ها و بازدید های یک پست کسب درآمد کنند.

پلتفرم استیمیت سه توکن قابل تجارت دارد:

۱- استیم (Steem)

۲- استیم دلار (Steem Dollars)

۳- استیم پاور (Steem Power)

استیم توکن ارزشمندی است که می تواند صرافی ها خرید و فروش شود. برداشت استیم از سایت استیم ایت، به صورت اتوماتیک انجام می شود.

استیم دلارها از پشتوانه دلار استفاده می کنند و ارزش هر کدام از آن ها حدود ۱ دلار است. این توکن ها برای ضمانت دادن نویسندگان دربرابر تورم و نوسانات استیم ساخته شده اند. حدود ۵ روز زمان می برد که استیم را به استیم دلار تبدیل کنید.

استیم پاور استیمی است که در صندوق سرمایه ضبط می شود. و کاربران برای کسب درآمد در رای گیری و نظرات باید استیم پاور در حساب خود داشته باشند.

 

 

 

 

ثبت نام در سایت استیمیت ؛

۱-  از طریق لینک  https://steemit.com وارد سایت استیمیت شوید و در قسمت بالای سمت راست، روی “Sign UP” کلیک کنید.

 

۲-  در کادر باز شده یک نام برای حساب خود انتخاب کنید. نام انتخابی، به منزله آیدی و نام کاربری شما خواهد بود.

۳-  در کادر جدید یک ایمیل شخصی وارد کنید. توجه داشته باشید که ایمیل باید واقعی باشد چون لینک تایید برای آن ارسال خواهد شد. پس از ثبت ایمیل به صندوق ورودی ایمیل خود مراجعه کنید و روی لینک تایید ارسال شده کلیک کنید.

۴-  در کادر بعدی شماره تلفن همراه خود را وارد کنید. پس از چند ثانیه یک کد تایید برای تلفن همراه شما ارسال خواهد شد. کد تایید را در بخش مربوطه وارد کنید.

حالا ثبت نام شما انجام شده است و باید منتظر تایید حساب باشید . معمولا تایید حساب بین ۷ تا ۴۸ ساعت زمان می برد.

۵-  پس از تایید شدن حساب یک ایمیل برایتان ارسال خواهد شد. روی لینک موجود در ایمیل کلیک کنید تا ادامه فرایند ثبت نام آغاز شود. در کادر باز شده قوانین و شرایط را مشاهده خواهید کرد. روی    I AGREE TO THESE TERMS  کلیک کنید.

۶ – این قسمت خیلی مهم است- به دلیل غیرمتمرکز بودن شبکه استیمیت، فقط یک رمز به هر کاربر داده می شود و اگر رمز را گم کنید به هیچ وجه امکان دسترسی به حساب خود را نخواهید داشت و امکان دریافت رمز جدید وجود نخواهد داشت. بنابراین رمزی را که شبکه به شما اختصاص داده است را در جای امن ذخیره کنید. سپس رمز را کپی کنید و در کادر پایینی قرار دهید و تیک تایید قوانین و هشدار ها را هم بزنید.

حالا ثبت نام با موفقیت انجام شد و صفحه Welcome را مشاهده خواهید کرد. در صفحه Welcome می توانید کاملا با سیستم آشنا شوید.

آموزش درج پست در استیمیت  ؛

۱-  بعد از ثبت نام می توانید از قسمت بالای سمت راست روی Submit a Story کلیک کنید و اولین پست خود را درج نمایید.

۲-  در صفحه جدید می توانید طبق تصویر پست خود را به سادگی درج نمایید. رابط کاربری ارسال پست بسیار ساده است. در قسمت برچسب هم می توانید نوع مطلب خود را مشخص کنید و حداکثر پنج برچسب می توانید برای پست منظور کنید. بعد از تنظیم محتوا با کلیک بر روی POST، پست شما منتشر می شود.

۳-  حالا پست شما منتشر شده است و در میان مطالب جدید قرار گرفته است . زیر هر پست می توانید در آمد هر پست را مشاهده کنید. هر چه پست شما کاربردی تر و کمیاب تر باشد میزان درآمد شما بیشتر خواهد بود.

۴-  از قسمت بالای سمت راست می توانید به پروفایل خود دسترسی داشته باشید و فعالیت های اخیر پیج خود را دنبال کنید. و یا کیف پول خود را مشاهده کنید. اگر از توییتر یا اینستاگرام استفاده کرده باشید کار با این سایت بسیار راحت است و با کمی آزمون و خطا می توانید کاملا از آن استفاده کنید.

همانطور که اشاره کردیم بسیاری از کاربران اینترنت هنوز از وجود چنین پلتفرمی نا آگاه هستند. بنابراین در اوایل کار با این سیستم باید سعی کنید که پست های کمیاب، جالب ، کاربردی و ترجیحا به زبان انگلیسی درج کنید. اگر مدیر یک پیج اینستاگرام یا یک صفحه توییتر بوده اید این کار زیاد سخت نیست. قطعا با آشنایی بیشتر کاربران، با این پلتفرم، ارزش توکن ها و کاربران افزایش خواهد یافت . بنابراین کسانی که زودتر کار را آغاز کنند، سود بیشتری در آینده خواهند داشت.

فکر می کنید چرا تلگرام به دنبال راه اندازی “شبکه آزاد تلگرام” به اختصار TON بعنوان یک بلاک چین نسل سوم است؟! ایجاد کوین داخلی می‌تواند سیستم پرداخت تلگرام را از هر دولت یا بانکی بی‌نیاز کند. چیزی که موسس و مدیرعامل تلگرام یعنی پاول دورف، بعد از اینکه سرمایه‌ گذاران کنترل آخرین شرکتش را به دست گرفتند، همیشه دوست داشت انجام دهد.

از سوی دیگر ایده‌ی دورف این است که از ۱۸۰ میلیون کاربر تلگرام به عنوان سوخت موشک برای راه اندازی یک بلاک چین جدید استفاده کند، تا پذیرش کریپتوکارنسی از سمت عموم مردم را یک گام به جلو ببرد و تلگرام به خاطر محبوبیتی که دارد باعث شود که سایر ارزهای دیجیتال هم بیشتر مورد پذیرش قرار بگیرند. امسال ، پیشرفت با تکنولوژیهاییست که به ذخیره سازی دیتا می پردازند یا دغدغه آنها حل مقیاس پذیریست.

  • یونی سواپ ؛

یونی ‌سواپ (Uniswap) یک پروتکل نقدینگی خودکار و یکی از محبوب‌ترین صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) است

نکته : همیشه به اولینها توجه کنید ؛ بیت کوین ، اتریوم ( اولین در قرارداد هوشمند ) ، چین لینک ( اولین اوراکل ) ، یونی سواپ ( اولین DEX پیشرفته) و ….

یونی سواپ امروزه به گونه ای رفرنس قیمت ارزها در صرافیهای غیرمتمرکزست. چند ویژگی دیگر نیز یونی سواپ را به یک پروژه برتر معرفی کرده ؛ یکی از آنها فلش سواپ است.

نکته : در صرافیهای متمرکز مثل بایننس ، Matching Engine شفاف نبوده اوردبوک بواسطه رباطهای صرافی دستکاری می شود لیک قیمت واقعی در DEX ها بر اساس عرضه و تقاضا شکل می گیرد. در حقیقت تفاوت صرافیهای متمرکز و غیرمتمرکز در چگونگی ثبت Order Book و نیز Matching Engine است بطوریکه در CEX ها ، این موارد در یک سرور متمرکز انجام می گیرد و در DEX ها ، این موارد در بلاک چین انجام می شود. از صرافیهای متمرکز ، می توان به کوین بیس اشاره کرد که بشدت قانون محور بوده (واجد KYC پیچیده) و دارای بیت لایسنس می باشد ( BitLicense یک مجوز تجاری برای فعالیت های ارزهای دیجیتال می باشد که توسط اداره خدمات مالی نیویورک، تحت مقررات ویژه ای که برای شرکت ها طراحی شده است، صادر می شود). از سوی دیگر ، ارایه گزارشات مالیاتی مدون سبب شده که لیست شدن یک ارز در این صرافی بعنوان تایید ارزش واقعی آن ارز ، تلقی شود.

رتبه صرافیها را براحتی می توان از طریق وبسایت www.cointelligence.com بدست آورد.

نام فلش سواپ از فلش لون گرفته شده که معرف توانایی دریافت وام بدون وثیقه است.

این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد بدون هزینه اولیه، هر چقدر که می‌خواهند از صرافی برداشت کنند. البته برای انجام چنین برداشتی باید حتما یکی از شرط‌های زیر رعایت شود:

– همه توکن‌های ERC20 برداشت شده، در آینده پرداخت شوند ؛

– درصدی از توکن‌های ERC20 پرداخت شود، و مابقی به استخر لیکوئیدتی بازگردانده شود ؛

تنها عیب فلش سواپس، کارمزد ۰.۳ درصدی آن است که حتی در صورت بازگرداندن توکن‌های ERC20 هم از کاربر دریافت می‌شود.

درواقع فلش لون مسیر را در پروسه وام گیری بسیار کوتاه کرده و نیاز به وثیقه را مرتفع کرده است. برخلاف سایر معاملات در یونی سواپ که برای مبادله باید ابتدا توکن‌های واریزی را ارسال کنید، در «فلش سواپ» می‌توانید مشابه با وام فلش، ابتدا توکن برداشت کنید. در صورتی که نتوانید در عرض چند ثانیه به‌اندازه برداشتتان واریزی داشته باشید، کل تراکنش برگشت می‌خورد.

به عبارت دیگر، فلش سواپ به شما اجازه می‌دهد توکن‌های مبتنی بر اتریوم را بدون هزینه برداشت کنید مشروط بر اینکه در نهایت یا با جفت‌ارز مربوطه هزینه توکن‌های برداشت‌شده را بپردازید یا توکن‌های برداشت‌شده را بازگردانید. البته در این بین باید به فکر پرداخت کارمزد تراکنش مبادلات هم باشید.

مثلاً، می‌توانید از استخر نقدینگی رپداتر/دای (wETH/DAI)، توکن‌ دای برداشت کنید؛ از هر نوع منطق آربیتراژی که مایل هستید برای کسب سود استفاده کنید و در نهایت، علاوه بر کارمزد تراکنش ۰.۳ درصدی، به همان میزان دای بازپرداخت کنید یا معادل آن رپداتر بپردازید.

برای اشنایی با مفهوم فلش لون ، می توانید از اطلاعات مدیوم به ادرس  https://medium.com/furucombo/beginners-guide-to-furucombo-747862e7ef55 استفاده کنید.

اطلاعات لازم در مورد فلش سواپ هم از این سورس قابل دریافتست؛

https://docs.uniswap.org/protocol/V2/guides/smart-contract-integration/using-flash-swaps

  • آنتولوژی ؛

آنتولوژی یک بلاکچین متن‌ باز است که به‌صورت تخصصی در حوزه احراز هویت دیجیتال و دیتا فعالیت می‌کند. زیرساخت منحصربه‌فرد Ontology باعث ایجاد ارتباطات بین‌زنجیره‌ای می‌شود و مقیاس‌پذیری شبکه‌ها را افزایش می‌دهد. آنتولوژی می‌خواهد با ارائه بلاکچینی همه‌جانبه، به نیاز شرکت‌ها و کسب‌ و کارها در زمینه جمع‌آوری اطلاعات، پاسخ دهد.

لازم به ذکر است که Ontology یک بلاک چین نیست، بلکه متشکل از چندین بلاک چین است؛ یعنی این شبکه امکان دسترسی دیگر شبکه‌ها و استفاده از آن را فراهم کرده است.

در ابتدا شبکه Ontology تصمیم گرفت برای تسریع در راه‌اندازی سیستم و کوین خود، از عرضه اولیه صرف‌نظر کند و روی بلاک‌چین نئو (NEO) و استاندارد NEP-5، ارز دیجیتال خود را عرضه کند. این کار باعث شکل‌گیری سریع‌تر جامعه شد و از نظارت شدید و موشکافانه جلوگیری کرد. به‌عنوان‌مثال، برای اینکه شناخت و در نتیجه استفاده از شبکه آنتولوژی بیشتر شود، این بلاکچین به افرادی که اشتراک خبرنامه Ontology را می‌گرفتند،  ۱۰۰۰ کوین ONT به‌عنوان پاداش از طریق  ایردراپ می‌داد.

آنتولوژی در تاریخ ۳۰ ژوئن ۲۰۱۸ (۹ تیر ۱۳۹۷) شبکه اصلی خود را راه‌اندازی کرد و در حال حاضر مستقل از بلاک‌چین NEO فعالیت می‌کند (نکته : نئو معروفست به اتریوم چینی) ؛ در حقیقت آنتولوژی (Ontology) یکی از امیدبخش ترین پروژه هایی است که در اکوسیستم نئو (Neo)، که خود یک بلاکچین انقلابی است ساخته شده است.

  • الروند ؛

با ارز دیجیتال EGLD که در سال 2019 معرفی شد، خود را به‌ عنوان یک پلتفرم بلاک چین مقیاس پذیر، سریع و امن برای برنامه‌های توزیع شده، موارد استفاده سازمانی و اقتصاد جدید اینترنت معرفی می‌کند. این پلتفرم مدعی است می‌تواند با بهبود هزار برابری سرعت، مقیاس، هزینه و تجربه کاربری در بلاک چین، مشکل سه گانه مقیاس پذیری راحل کند. هرچند الروند هم چون بسیاری پروژه های مشابه در افزایش مقیاس پذیری فعال بوده از شاردینگ استفاده می کند، لیک smart contract Rayalty انحصاری خود اوست بطوریکه ۳۰ درصد گس فی انجام تراکنشها بر بستر الروند به خود صاحب اسمارت کانترکت بر می گردد.

Royalties: 30% of the gas spent on smart contract calls go to its author at no extra cost for the caller. Imagine Uniswap on Elrond. SC ownership is transferable and the royalties redirectable.

نکته جالب : سازندگان این شبکه از یک شیطنت جهت بازارسازی استفاده کردند که آنهم تبدیل  توکن این شبکه یعنی ERD پس از انجام یکسری تغییرات به توکن eGold بود؛ حتلتی مثل حذف صفرهای ریالکه فقط از نظر روانی ارزش این ارز را بالا می برد. زین پس دیگر توکن ERD ارزشی نداشته و توکن اصلی شبکه بلاک چین Elrond، به Egld تغییر پیدا کرد… انتخاب نام جدید هم با داستن کلمه طلا بر دین شیطنت افزود.

مطابق تغییرات جدید در شبکه الروند، هر توکن جدید این شبکه، معادل ۱,۰۰۰ توکن قدیمی این شبکه بوده در مقابل، قیمت هر توکن جدید، ۱,۰۰۰ برابر قیمت توکن قدیمی این شبکه می باشد. بعد هم از کاربران خواسته شد تا ارزهای خود را تبدیل کنند؛

  • انجین (Enjin) ;

انجین کوین یک پلتفرم ساخت بازی و توکن NFT است. این پلتفرم از روش‌های مختلفی برای ساخت NFT بر اساس استاندارد خود به نام ERC1155 روی شبکه اتریوم استفاده می‌کند.انجین بستری فوق‌العاده برای ساخت پروژه‌‌های متاورس است، به همین دلیل با توجه به تمرکز شرکت‌های بزرگ روی این مفهوم و تلاش برای ساخت جهان‌های مجازی سه بعدی، انجین کوین اکنون بیشتر از قبل در کانون توجه توسعه‌دهندگان قرار گرفته است

حوزه فعالیت این شرکت سنگاپور بوده با یوتیلیتی و سامسونگ دارای همکاریست…

با جستجوی https://enjin.dapp.review براحتی می توانید مجموعه بازیهایی که از انجین استفاده می کنند را مشاهده کنید.

  • فلو / Flow

فلو (Flow) بلاک چینی برای مواردی مانند اقلام کلکسیونی NFT و بازی‌های مبتنی بر بلاک چین است. این بلاک چین که با روش اثبات سهام کار می‌کند، ساخته شرکت دپر لبز (Dapper Labs) است. در اواخر سال ۲۰۱۷ که بازی کریپتوکیتیز (CryptoKitties) باعث کندی شبکه اتریوم شد، دپر لبز به فکر افتاد تا بلاک چین فلو را به‌عنوان یک جایگزین توسعه دهد. اکنون این شرکت قصد دارد بلاک چین فلو را به بستری برگزیده برای تجربه‌های آینده توکن‌های غیرمثلی (NFT) تبدیل کند.

  • اسکیل / Skale

اسکیل یک شبکه لایه دوم و زنجیره جانبی در شبکه اتریوم است که محیطی با بازدهی بالا، تاخیر کم و هزینه پایین برای توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز (Dapp) ایجاد می‌کند. درواقع Skale از زنجیره‌های جانبی (Sidechain) منعطف، که به عنوان بلاکچین‌های مستقل برای هر برنامه غیرمتمرکز عمل می‌کنند، استفاده می‌کند. راهکار اسکیل جهت بهبود مقیاس پذیری ، الاستیک بودن و دینامیک شارد است.

بر این اساس زنجیره‌های منعطف بدین معنی هستند که توسعه‌دهندگان می‌توانند مشخصات فنی شبکه (بزرگ‌‌، متوسط، کوچک) را به همراه توان عملیاتی، فضای ذخیره‌سازی و منابع دیگر را نسبت به نیازهای خود، تعیین کنند.

 

 

 

  • لوپرینگ ؛

یک صرافی غیرمتمرکزست که هنر آن ارتباطات بین بلاک چینیست. واجد سه توکن LRC (بر بستر اتریوم)، LRN (بر بستر نئو) و LRQ بر بستر Qtum می باشد که جابجاییهای بین بلاک چینی را ممکن می سازد ؛ همین امر سبب کاهش کمیسیون تراکنشها شده است.

این پروژه بر اساس zkRollup عمل می کند که نوعی راه‌حل مقیاس‌پذیر در لایه دوم اتریوم است که بدون به خطر انداختن امنیت ( منظور ZK است) ، امکان انجام تعداد تراکنش‌های بیشتر با هزینه‌های بسیار کم‌تر را فراهم می‌کند. در این روش ، مجموعه ای از اطلاعات خلاصه شده و بر بلاک‌چین ثبت می شود ( نوعی زیپ شدن )

  • بالانسر ؛

یک صرافی غیرمتمرکزست که واجد ارز دیجیتال اختصاصی خود موسوم به BAL است؛ این ارز بعنوان یک ارز حاکمیتی و نیز کاربردی در ییلد فارمینگ به کار می رود. از سوی دیگر بالانسر واجد یک پروتکل مسیریابی سفارش هوشمندست (Smart Order Routing) که معامله گران را به سمت یافتن بهترین قیمت  در بین پروژه‌های مشابه هدایت می‌کند.

برخلاف سایر استخرهای نقدینگی در فضای دیفای، شما در بالانسر نیازی ندارید که سرمایه خود را صرفاً بین دو توکن تقسیم کنید. شما حداکثر هشت نشانه در اختیار دارید. به عنوان مثال، یک استخر بالانسر می‌تواند از ۳۰ درصد دای، ۳۰ درصد اتریوم و ۴۰ درصد میکر تشکیل شده باشد، در حالی که استخری‌های مشابه بین دو عرض تقسیم می‌شوند. این تنوع چیزی نیست که به راحتی چشم به آن ببندیم.

مفهوم vesting : فرض کنید درصدی از توکنهای یک پروژه (مثلا ۲۰ درصد) به بنیانگذاران آن اختصاص می یابد؛ وستینگ به معنای بلاک شدن و آزادسازی تدریجی آنها در یک بازه زمانی یک یا چند ساله است. با این کار هم “نهنگی” به یکباره بوجود نمی آید و هم با فروش ناگهانی آنها ، از ارزش رمزارز مربوطه کاسته نمی شود ؛ این ویژگی در سهم بنیانگذاران و دست اندکاران بالانسر رعایت شده است.

  • آیوتا و هش گراف ؛

قبل از توضیح این دو باید کمی به عقب برگردیم و در خصوص انواع ثبت غیر متمرکز اطلاعات ، نکاتی را مرور کنیم؛ اصولا DLT مخفف Distributed Ledger Technology است که به عنوان دفترکل مشترک “shared ledger” یا دفترکل توزیع شده  “distributed ledger” شناخته می شود. در کنار بلاک چین ، هش گراف و تنگل هم از دیگر انواع DLT می باشند.

تنگل، فناوری دفتر کل توزیع شده برای اینترنت اشیا (IoT) است و ویژگی های مورد نیاز برای ایجاد سیستم ریزپرداخت ماشین به ماشین را ارائه می‌دهد. IOTA ارز دیجیتالی دارای فناوری تنگل است. ریزپرداخت ها به دلیل کارمزد بالا تراکنش و مکانیزم اجماع اثبات کار، معضل جدی در بلاک چین می‌باشند. تنگل این معضل را با حذف تفاوت بین صادرکننده و تاییده کننده برطرف می‌کند.

به منظور صدور یک تراکنش، نود بر اساس الگوریتم، دو تراکنش دیگر را برای تایید انتخاب می‌کند. سپس بررسی می‌کنند که دو تراکنش با یکدیگر تناقض نداشته باشند. در صورت وجود تناقض، نود تراکنش متناقض را تایید نمی‌کند. برای تایید تراکنش، نود باید پازل کریپتوگرافیک مشابه با بلاک چین بیت کوین را حل کند. درواقع در تنگل، تراکنش ها مستقیما توسط تراکنش های جدید تایید می‌شوند و مجبور نیستند منتظر بمانند تا در بلاک قرار گیرند. این مورد تاخیر بین شروع به کار و تراکنش را کاهش می‌دهد.

نکته : داخل شبکه بلاک‌چین هرچقدر کاربرها و تراکنش‌ها زیاد اتفاق افتد سرعت شبکه به نسبت آن کاهش میابد و مقیاس‌پذیری بالایی ندارد. اما در شبکه تنگل به این صورت نیست و هرچقدر کاربران شبکه زیاد شود و تعداد استفاده‌کنندگان از این شبکه زیاد شود، سرعت این شبکه بالاتر می‌رود. زیرا که تعداد کسانی که تراکنش‌ها را تأیید می‌کنند به نسبت آن زیاد می‌شود.

برای درک بهتر تفاوت بلاک چین و تنگل به مثال زیر توجه کنید:

در یک مدرسه معلم به تکالیف دانش‌آموزان را بررسی می‌کند و به آن‌ها نمره می‌دهد. برای این کار معلم حقوق دریافت می‌کند و همچنین وقت زیادی برای تایید همه تکالیف نیاز است. حالا در مدرسه ای دیگر که تنگل نام دارد، با برقراری شرایطی، نقش معلم در مدرسه حذف شده است و دانش آموزان خودشان تکالیف چند هم کلاسی خود را بررسی می‌کنند و نمره می‌دهند. با این کار دیگر نیازی به صرف هزینه برای پرداخت حقوق معلم نیست و همچنین کارها سریع تر انجام می‌گیرند.

فرض کنید شما قصد انجام یک تراکنش را دارید لذا باید دو تراکنش قبل از خود را تایید کنید. زمانیکه تایید شد ، اجازه انجام تراکنش شما داده شده ثبت می شود با این وجود زمانی تراکنش شما تایید می شود که کسی به قصد انجام‌ تراکنش ملزم به تایید تراکنش پیشین خود / تراکنش شما شود.

نکته دیگر اینکه تنگل از DAG یا Directed Acyclic Graph استفاده می کند که گرافی است که هیچ دوری در آن وجود ندارد و تمامی یال‌های آن یک طرفه هستند. در این نوع گراف، با شروع پیمایش از گره امکان بازگشت به آن وجود ندارد.

 

 

  • آیوتا ؛

آیوتا یک شبکه توزیع شده و ارز دیجیتال نسل سومی است. در آیوتا قابلیت‌های نوینی وجود دارد که تراکنش‌های فوق سریع و بدون کارمزد را برای کاربران آن فراهم می‌کند. کلمه بدون کارمزد بودن برخلاف دیگر ارزهای دیجیتال که چنین ادعایی را هنوز عملی نکرده اند، در آیوتا واقعا وجود دارد و کارمزد تراکنش ها صفر است.

همچنین ارز دیجیتال آیوتا این قابلیت را دارد تا برای تحقق کاربردی تر اینترنت اشیا مورد استفاده قرار گیرد. اینترنت اشیا به بسیاری از چیزها شامل اشیا و وسایل محیط پیرامون‌مان که به شبکه اینترنت متصل شده و توسط اپلیکیشن‌های موجود در تلفن‌های هوشمند و تبلت کنترل و مدیریت می‌شوند، اشاره دارد.

برای ساده تر کردن موضوع فرض کنید لوازم خانه، موبایل و رایانه شما به اینترنت اشیا متصل است. آیوتا این ظرفیت را دارد که ارز و واسطه پرداخت بین این لوازم و دستگاه‌ها شود. برای مثال یخچال شما می‌تواند در صورت تمام شدن مواد غذایی خودش سفارش را به فروشگاه ارسال کند و خودش هم هزینه را پرداخت کند. به این نوع پرداخت ماشین به ماشین (M2M) گفته می‌شود؛ چون در این مثال یخچال ارز دیجیتال را به رایانه فروشنده ارسال می‌کند. در آینده نزدیک امکان دارد پنل‌های خورشیدی که روی سقف خانه‌ قرار دارند برق تولیدی را بدون این که خبر داشته باشید بفروشند و از ارز به دست آمده برای پرداخت سایر هزینه‌ها استفاده شود.

ارز دیجیتال شبکه آیوتا، Iota است که آن را با نماد (i) نمایش می‌دهند. تعداد واحد‌های ارزی آیوتا ۲,۷۷۹,۵۳۰,۲۸۳,۲۷۷,۷۶۱ است. تمام واحد‌های آن در اولین بلاک، از پیش تولید شده اند و دیگر به آن اضافه نخواهد شد. به دلیل بزرگی رقم تعداد واحد‌های رسمی آیوتا و بحث‌های قیمتی، در صرافی‌ها و تجارتخانه‌های ارزهای دیجیتال، از واحد MegaIota یا به اختصار MIOTA استفاده می‌شود و آن را با mi نمایش می‌دهند. هر (mi) برابر با ۱,۰۰۰,۰۰۰ (i) است.

همانطور که در بیت کوین و pow ما حمله ۵۱ درصدی را داریم ، در آیوتا حمله ۴۰ درصدی وجود دارد که تاکنون ۳ بار رخ داده است ؛آیوتا باید این مشکل را حل کند تا بتواند موقعیت واقعی خود را بدست آورد…

هش گراف ؛ این شیوه ثبت اطلاعات ، ساختاری درختی دارد ؛ هشگراف از «پروتکل شایعه پراکنی» استفاده می کند؛ همان طور که از نامش پیداست، این پروتکل بر مبنای این است که یک گره، اطلاعاتی را به گره دیگر می دهد. این گره به صورت تصادفی انتخاب می شود و سپس هر چیزی که می داند را به بعدی می گوید و الی آخر. مانند آنچه در زندگی واقعی اتفاق می افتد، شایعات بسیار سریع پخش می شوند و این دقیقا کاری است که پروتکل شایعه پراکنی قصد دارد انجام دهد. اطلاعاتی که بین گره ها پخش می شوند حاوی سه سؤال اصلی هستند: 1) چه چیزی؟ چه شده است؟ ۲) چه کسی؟ چه کسی اطلاعات را فراهم کرد؟ ۳) چه زمانی؟ چه زمانی اطلاعات فراهم شدند؟

هشگراف تضمین می کند که تراکنش ها به ترتیبی که ارسال شده اند، پردازش می شوند (براساس سؤال سوم، «چه زمانی؟» مرتب می شوند).

ادعا می شود هشگراف بسیار منصفانه است (منصفانه بودن به مرتبه ی تراکنش در حال پردازش مربوط است. ممکن است به خاطر داشته باشید که در PoW استخراج کننده تراکنشی را از بین آنهایی که می خواهد پرداخت کند، انتخاب می کند که بیشترین کارمزد تراکنش را دارد؛ منظور از منصفانه بودن این است).

یک شرکت کننده در شبکه موظف است تمام اطلاعات خود را در مورد معاملات با چندین گره شبکه دیگر که به طور تصادفی انتخاب شده اند ، به اشتراک بگذارد. سپس گره بعدی اطلاعات دریافتی را با اطلاعات دریافتی از سایر شرکت کنندگان ترکیب کرده .و هرگونه اطلاعات در مورد معاملات جدید را اضافه می کند.

بلاکچین مانند درختی است که هنگام رشد به طور مداوم هرس می شود . این هرس برای جلوگیری از رشد کنترل شاخه های بلاک و اطمینان از اینکه دفتر تنها از یک زنجیره بلوک تشکیل شده است ، ضروری است. در هشگراف ، به جای هرس  ، این رشد دوباره در بدنه دفتر بافته می شود. در بلاکچین اگر دو بلاک همزمان ایجاد شود ، گره های شبکه سرانجام یک زنجیره را برای ادامه انتخاب میکنند تا فورک ایجاد نشود.اما در هش گراف هیچ یک از آنها کنار گذاشته نمی شود . بنابراین کارآمدتر از بلاکچین است. همه شاخه ها برای همیشه وجود دارند و در یک کل واحد بافته شده اند.

ارز دیجیتال هدرا هش گراف با نماد HBAR ، از این سیستم ثبت اطلاعات بهره می برد؛

  • شبکه لوم یا Loom Network ؛

پروژه جالبیست که خودش را مثل «EOS برای اتریوم» می‌داند چون EOS یک پلتفرم مقیاس پذیر یا سریع برای اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز و قراردادهای هوشمند است که از اثبات کار محول شده (dPOS) برای حفظ شبکه استفاده می‌کند. لوم با استفاده از dPOS به عنوان مکانیزم اجماع نظر در زنجیره‌های جانبی خودش به توسعه دهنده‌ها امکان می‌دهد اپلیکیشن‌های غیرمتمرکزی بسازند که زمان اجرای تراکنش‌های آنها کمتر از 1 ثانیه است که این زمان در زنجیره اصلی اتریوم15 ثانیه است. بعلاوه کارمزد تراکنش‌ها هم بسیار کم و حتی صفر است.

جالب اینکه لوم نتورک متشکل از مجموعه‌ای از محصولات مختلف از جمله ابزارهای توسعه، منابع آموزشی، بازی و مهم‌تر از همه، زنجیره‌های جانبی مقیاس پذیر است؛ فی المثل لوم نتورک محبوب‌ترین روش یادگیری کدنویسی Solidity به نام CryptoZombies را طراحی کرده که یک دوره آموزش کدنویسی تعاملی است. کاربران در CryptoZombies یاد می‌گیرند یک بازی جمع آوری آیتم‌های کریپتو مثل کریپتوکیتیز بسازند که در آن زامبی‌ها به جای گربه‌ها حضور دارند.

یا اینکه لوم برای تشریح ارزش و قابلیت تکنولوژی زنجیره‌های جانبی خودش، چند بازی بلاک‌چین طراحی کرده که محبوب‌ترین آن Zombie Battlegrounds است و در حال حاضر نام آن به Relentless تغییر کرده است. این بازی به بازیکنان امکان می‌دهد کارت‌های کمیابی را جمع آوری کرده و با هم رقابت کنند.

– Open Sea و Super rare ؛ درواقع این دو Market Place و بازارچه ای برای توکنهای NFT می باشند.

 

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
دسته‌ها
  • مقالات
  • مقالات سایت
نوشته‌های تازه
  • هوش مصنوعی: پلی به دنیای خلاقیت و بی‌نهایت
  • دیفای: یک انقلاب در حوزه مالی، بانکداری با حداکثر شفافیت و امنیت
  • هوش مصنوعی
  • midjourney
  • روش های کسب درآمد از ارز دیجیتال

درباره ما

ما آماده ایم تا به صورت اصولی و آکادمیک، شما را در ورود به بازارهای مالی یاری کنیم.

تماس با ما
  • تیکت پشتیبانی
  • info@drhashemiacademy.com
  • support@drhashemiacademy.com

شبکه های اجتماعی

جهت اطمینان بیشتر ...

تمام حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به وبسایت آکادمی هاشمی می باشد.
ورود به سیستم ×
ورود با کد یکبارمصرف
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:30)
آیا حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:30)
برگشت به صفحه ورود به سایت

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت